menu close menu

Motto-ul adventure-sports.ro este: „Six Stars Services for Six Stars Customers”

Noi suntem oamenii actiunii, pasionati de miscare sport si munte. La adventure-sports.ro, cand nu zburam cu parapanta prin vazduh, sau cand nu facem speedflying, ne dam pe mountain-bike prin paduri pe trasee, pe dealuri sau pe munte, ne  cataram, facem alpinism sau urcam pe vai de abrupt in Bucegi sau pe creste alpine in Fagaras sau Piatra Craiului cu coarda, coltari si piolet. Iarna schiem unde putem si unde gasim zapada cat mai multa adica oriunde, pe partie sau in afara ei, prin padure, pe vaile din Bucegi sau pe munte. Ne place si practicam orice tip de ski:    Ski Alpin, Ski de Tura, Ski Off-Piste, Free-Ride, Telemark. Intr-un cuvant suntem oamenii muntilor. Traim datorita muntelui, existam numai pentru munte, iubim si respectam muntele foarte mult.

sport cosmin instructorsport cosmin instructorsport cosmin instructorsport cosmin instructor

Cosmin: Ghid Montan/Ghid Local/Ghid Mountain-Bike/Pilot Parapanta/Monitor-Instructor Ski Alpin

 • Agent de Turism Ghid – Ghid Montan – Ghid Local, vorbitor de limba Engleza-nivel avansat –  atestat A.T.G.R. (Asociatia Turistica Ghizii Romaniei)-2014
 • Pilot Parapanta Tandem – atestat A.Z.L.R. (Asociatia de Zbor Liber din Romania)- 2005
 • Monitor-Instructor de Ski – atestat A.M.P.S.R. (Asociatia Monitorilor Profesionisti de Schi din Romania)-2009
 • Ghid de Mountain-Bike – 2012

Despre mine:

 • sunt nascut si crescut in orasul de la poalele muntelui Caraiman. Prima oara am urcat pe munte cand aveam doar 6 ani. Imi place absolut tot ce are legatura cu muntele, orice activitate care implica adrenalina, actiune, urcare, miscare, sport, natura, stanci, vai, zapada, varfuri, creste, peisaje frumoase, padure, oameni adevarati de munte, prieteni de incredere, o muzica buna de chitara seara si un foc la cabana. Cam despre asta e vorba in toata povestea asta. Respect si iubesc muntele, m-am nascut, traiesc si vreau sa raman aici la munte pentru totdeauna.
 • am peste 16 ani experienta si activitate sportiva in schi alpin (performanta si agrement) schi de tura, free ride si off-piste 
 •  din Nov-2009 sunt Monitor/Instructor de Ski Alpin atestat A.M.P.S.R. categoria a-IV-a si am peste 700 ore lucrate atat cu copii cat si cu adulti. Predau cursurile/lectiile individuale de schi alpin folosind metoda franceza – scoala ENSA sau metoda austriaca de invatare, in functie de care este mai eficienta pentru clienti.
 • am peste 16 ani de activitate si experienta in alpinism, escalada, trasee montane, si varfuri de peste 4000m urcate, iar ca Ghid Montan si Ghid de Turism am inceput sa lucrez din 2012.
 • am la activ o experienta de sute de ore de zbor cu parapanta acumulate in mii de zboruri incepand din anul 2005.
 •  am practicat timp de 5 ani ciclism de sosea
 •  din  2009 am inceput sa zbor cu motoparapanta
 • in 2011 am inceput sa practic speedflying, o combinatie foarte interesanta intre ski si zbor, un sport ce presupune parcurgerea partiilor sau a pantelor foarte abrupte pe skiuri sau in zbor de proximitate                      cu o mini-parapanta (speedfly).
 • din 2012 sunt Ghid de Mountain-Bike in zona muntilor Bucegi si Baiului de pe Valea Prahovei si fac ture pentru toate categoriile de varsta si experienta pe toate tipurile de trasee: cross-country, single trail, single track, all-mountain, downhill, high plateau, ridge track, forrest-road, in general cam tot ce se poate face pe bicicleta pe Valea Prahovei.